-5.2 C
Skopje
16.1.2022 - 3:33

Ознака: технолошки уреди

Долготрајното гледање во екраните на технолошките уреди го оштетува видот!

Деца внимавајте: Во последно време сѐ повеќе се зборува за штетноста на сината светлина што ја емитуваат многубројните дигитални уреди што ги користиме. Меѓутоа, новите...