Ознака: технички министри

ВМРО-ДПМНЕ: Нашите технички министри не заминуваат од владата

Лажните вести во врска со оставките на техничките министри на ВМРО-ДПМНЕ кои произлегуваат од кујната на СДСМ се резултат на очај и страв од...