Ознака: техничка

Патоказ им треба на изгубените?

Клучната разлика меѓу нонпејперот од Берлин и португалскиот предлог не е во тоа што тој содржи, туку чиј е предлогот. Нонпејперот од Берлин беше...

Живеат во Скопје, на вакцинација во Дебар

Од „Мој термин“ тврдат дека и кај нив има поплаки од граѓани што се препраќаат во други градови за вакцинација против ковид-19, но додаваат...

Готова техничката документација за реконструкција на улици

Општината Пехчево се најде на листата од 35 општини што добија готова проектна документација за реконструкција на улици и патишта. Во рамките на проектот...