Ознака: тетоважа

Тетоважите на мафијата: Насилниот живот пресликан на кожа

Поранешни членови на италијанската мафија дадоа своевиден увид во нивното насилно минато, покажувајќи ги тетоважите. Тату-уметникот Брајан Анастасио ги прикажа фотографиите од членовите на...

Авантурите на Рик и Морти „оживеаја“ на тетоважа

Тетоважата на која се прикажани главните ликови од популарната анимирана серија „Рик и Морти“, на своевиден начин „оживеа“ со помош на користење на ефектите...