11 C
Skopje
19.10.2020 - 13:21

Ознака: тестамент

Кој е Борис Николиќ – назначениот извршител на тестаментот на Епстајн

Финансиерот Џефри Епстајн назначил резервен извршител на неговиот тестамент, пред даизврши самоубиство во затворска ќелија, откако неодамна беше притворен под обвинение дека бил вмешан...

Каде ќе заврши богатството на Епстајн?

Познатиот финансиер Џефри Епстајн, чие самоубиство се најде во центарот на вниманието на светската јавност, оставил тестамент два дена пред неговото самоубиство во затворската...

Објавени детали од тестаментот на Ентони Бордејн

Детали од тестаментот на познатиот готвач Ентони Бордејн, кој се самоуби минатиот месец, станаа достапни за јавноста. Од нив се гледа дека нема ништо верно...