Ознака: теофиловски

Полицијата сѐ уште трага по Теофиловски, судот одреди куќен притвор за...

Кривичниот суд одреди куќен притвор за четири лица, а на едно лице му определи мерки за претпазливност односно забрана за напуштање на живеалишстето, одземање...