Ознака: теоретичарка на филм

Последниве години на Балканот има извонредни филмови создадени од жени

Дина Јорданова, теоретичарка на филм Годинава на претстојниот „Бич филм фестивал“ во Охрид ќе се одржи панел-дискусија во соработка со „Криејтив Јуроп медиа деск“ од...