Ознака: тендер

„Брако“: Тендерот е добиен заради добрата цена и квалитет на понудата

„ Брако“ го доби тендерот како резултат на добрата цена и фактот дека е единствен производител на поцинкувана жица во земјата, стои во реакцијата на...

МЗ целосно го поништи тендерот за набавка на реагенси

Mинистерството за здравство го поништи тендерот за набавка на реагенси откако Комисијата за жалби по јавни набавки ги уважила сите три жалби кои се...

Прекината тендерската постапка за набавка на тестови и реагенси за лабораториски...

Поради пoстоење одредени неправилности во документацијата на што укажа првичната евалуација, одлучивме тендерската постапка за набавка на тестови и реагенси за биохемиски, имунолошки, хематолошки...

Филипче: Подготвени сме да ја поништиме во тендерската постапка, ако има...

Министерство за здравство не склучило договор и фирмата која се споменува во јавностa не го добила тендерот за набавка на тестови и реагенси за...

До крајот на јуни тендер за субвенции во авиосообраќајот

Министерството за транспорт и врски до крајот на следниот месец ќе распише тендер за избор на авиокомпании кои ќе добиваат финансиска поддршка од државата...

ЕЛЕМ:Тендерот за технолошко чистење во РЕК Битола поништен поради утврден пропуст...

Тендерот за избор на фирма за технолошко чистење во РЕК Битола е поништен на 6 март годинава откако е утврден пропуст во тендерската документација,...