14.8 C
Skopje
27.9.2021 - 0:37

Ознака: темпо

Ако откочи Бугарија, да не се закочиме самите?

Има ли институционален капацитет Македонија да го динамизира темпото на вистинските реформи Сите констатираат проблеми во правосудството, но има ли кој да ги решава? И...