Ознака: темелат

Пет столба на кои партиите ќе ја темелат кампањата

„Нова Македонија“ направи кратка анализа и ги праша најголемите партии кои ќе бидат нивните приоритети на кои ќе ја темелат и водат претстојната изборна...