17.8 C
Skopje
20.9.2019 - 14:47

Ознака: телефонски повици

Земјите членки на ЕУ со ограничена цена на повици и СМС...

Во Европската унија е постигнат договор за ограничување на максималните трошоци за телефонски повици и СМС пораки меѓу земјите-членки. Европската комисија и националните влади се...

Лани биле прислушувани 2.748 бугарски граѓани

Во 2017 година во Бугарија биле прислушувани и следени 2.748 лица, што е без промена во однос на 2016 година, но е трипати...

Отсега телефонски повик преку паметен ремен без користење телефон

Технологијата овозможува со едноставен допир со прстот на увото да одговорите на телефонски повик Сега преку паметен ремен лесно можете да одговарате на телефонските повици...