Ознака: теленти

Странските јазици ќе ми помогнат полесно да ги разберам другите народи

ТАЛЕНТИ: Александар Ивановски, полиглот Александар ќе учествува на светската јазична олимпијада „Хипо“, која ќе се одржи на 11 и 12 мај во Венеција, Италија Ученикот...