Ознака: телеком

Македонски Телеком: Да останеме поврзани од дома

Во услови кога начинот на кој живееме и работиме е многу различен од вообичаено, важно е да останеме поврзани од дома и солидарни. Наша...

„Телеком“ презема безбедносни мерки за повиците од непознати дестинации

Македонски Телеком ја информира јавноста дека во текот на денешниот ден се регистрирани повици од непознати дестинации кон наши корисници чија цел е да...

Владата не го продава уделот во Телеком

Владата на Република Македонија не го продава уделот на државата во Македонски Телеком, а таква информација немаме ниту од партнерите од Дојче Телеком, информираат...