Ознака: тежината

Одржувањето на кондицијата е поважно од губењето на тежината

Истражувањата покажаа Една неодамнешна студија објавена во списанието „Ај сајенс“ сугерира дека вежбањето и одржувањето на кондицијата, без фокусирање на губење на тежината, може да...