Ознака: Тевж Логар

Соработка на Кристина Божурска со познатиот куратор Тевж Логар

На отворениот повик за реализација на партиципативен уметнички проект во културниот центар „Јадро“, селектиран е проектот на Кристина Божурска со наслов „Домашна работа, наша...

Најдобрите павилјони на Венециското биенале се спој на креативност и добра...

Луѓето сѐ уште бараат квалитетна содржина, бидејќи тоа ти ги окупира мозокот и телото, останува како материјал за кој се размислува по завршувањето на...