-3.2 C
Skopje
16.1.2022 - 22:59

Ознака: Театар за деца

МНТ, Драмски и Театарот за деца ги откажаа претставите до 13...

Македонскиот народен театар, Драмски театар – Скопје и Театарот за деца и младинци ги откажаа претставите до 13 март, поодлуката на Владата за продолжување...