4.1 C
Skopje
29.2.2020 - 11:45

Ознака: театарска и театролошка литература

Албанскиот театар настапува со „Смртта на Дантон“

Во рамките на МТФ „Војдан Чернодрински“ денеска беа промовирани неколку изданија од нова театарска и театролошка литература. Пред посетителите беа претставени драмата „Вероника самрак“,...