-6.2 C
Skopje
26.1.2022 - 7:03

Ознака: ТВ-работници

Носат опрема по 20 килограми, снимаат ноќе, на 40 и на...

Кога се работат ноќни снимања, тогаш тоа станува кошмар, треба да се преживее и издржи ноќта. Лани имавме такво снимање, каде што на многу...