Ознака: Тања Каракамишева-Јовановска

Македонското ткиво обезличено и распарчено

Ако евентуално ние Македонците што живееме во нашата држава се согласиме и одлучиме да го промениме нашиот национален идентитет во северномакедонци тоа ќе значи...