Ознака: Тања Бошковиќ

Ние уметниците постојано имаме порив да создаваме

Тања Бошковиќ ѕвезда на фестивалот „Киненова“ Најголемата дама на српското глумиште Тања Бошковиќ годинава го добива признанието за посебен придонес во светската филмска уметност, кое...