12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 12:04

Ознака: тајни архиви

„Вардар филм“ ги отвора тајните архиви на Скопје

Преку архивирање и дигитализација на стари филмски ленти од домашната архива на скопјани се открива скриено богатство за животот во градот, но и се...