Ознака: тајландски активисти

Исчезнаа тајландските активисти кои беа обвинети за навреда на монархијата

Исчезнаа тројцата тајландски активисти кои се соочуваат со обвиненија за навреда на монархијата, откако наводно биле уапсени во Виетнам. Заменик-премиерот на Тајланд, Правит Вонгсуван, негира...