12.2 C
Skopje
20.9.2019 - 10:44

Ознака: тајкун

Од безрезервна љубов до жестока правна битка: Сагата на кинескиот тајкун...

Кинескиот тајкун Ли Џијанхуа некогаш планираше да живее во близина на ќерка си, откако ќе ја заврши кариерата што му донесе политички престиж и...

Оставајќи ги децата без наследство, тајкунот им пренесе важна порака

Наследникот на најголемата агенција за недвижнини во Хонгконг, Алекс Ших, не поседува сопствен дом. Покрај тоа, тој нема да го наследи ниту уделот што...

Почекајте со конфетите и со „нобел“

Тешко е да ги скротиш емоциите (и јазикот, особено оној што сака да прозбори „француски“) на само час-два по потпишувањето на „историскиот“ договор меѓу...