28.8 C
Skopje
1.8.2021 - 10:53

Ознака: Татковината во детските срца

„Татковината во детските срца“ промовирана во Прилеп

Во градската библиотека „Борка Талески“ во Прилеп, во четвртокот беше промовирана книгата „Татковината во детските срца“ на Марија Таушанска Анастасовска. Станува збор за интересен...

„Татковината во детските срца“ ќе биде промовирана во библиотеката „Борка Талески“...

Промоција на книгата „Татковината во детските срца“ од Марија Таушанска ќе се одржи вечерва од 19.30 часот во библиотеката „Борка Талески“ во Прилеп. Книгата...

Книга што треба да биде постојан придружник на часовите

  НУБ „Гоце Делчев“ во Штип, беше местото каде што минатата среда се одржа втората промоција на книгата „Татковината во детските срца“, на авторката Марија...

Промоција на „Татковината во детските срца“ во Штип

Во националната универзитетска библиотека „Гоце Делчев“ во Штип денеска, во 12 часот, ќе биде промовирана книгата „Татковината во детските срца“ на Марија Таушанска, заеднички...

„Нова Македонија“ го одбележа Светскиот ден на литературата за деца

Светскиот ден на литературата за деца беше одбележан со промоција на книгата „Татковината во детските срца“ на Марија Таушанска Анастасовска, новинарка во „Нова Македонија“...

Книгата „Татковината во детските срца“ ќе го почне своето патување

ДЕНЕСКА ВО 12 ЧАСОТ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА „КОЧО РАЦИН“ ВО СКОПЈЕ Денеска, кога се одбележува Светскиот ден на литературата за деца, уште една книга...

Благородната мисија на книгата „Татковината во детските срца“

На 2 април, Светскиот ден на литературата за деца, уште една книга за најмладите читатели ќе ја здогледа светлина на денот. „Татковината во детските...