Ознака: тарифа

Нови рочишта за „Тревник“ и „Тарифа“ на СЈО

Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за случаите „Тревник“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Во случајот „Тревник“ обвинети се...

Нови рочишта за „Тврдина 2“, „Титаник 2“ и „Тарифа“

Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Тврдина 2“, „Титаник 2“ и  „Тарифа“, пренесува МИА. Во...

Нови рочишта за „Тарифа“ и „Т.Н.Т.“

Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за случаите „Тарифа“ и „Т.Н.Т.“ на Специјалното јавно обвинителство. Предметот „Т.Н.Т.“ се наоѓа во доказна постапка,...

Нови рочишта за „Тендери“ и „Тарифа“

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжат судењата за предметите „Тендери“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. На судењето за „Тендери“, каде првообвинета...

Со сведочење на тројца сведоци продолжи судскиот процес „Тарифа“

Со сведочење на тројца вработени во АД ЕЛЕМ денеска се одржа рочиштето за предметот „Тарифа“ во кој е обвинет поранешниот генерален директор на ЕЛЕМ...

Нови рочишта за „Тендери“ и „Тарифа“ на СЈО

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжат судењата за предметите „Тендери“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. На судењето за „Тендери“, каде првообвинета...

Нови рочишта за „Тенк“ и „Тарифа“

Во Кривичниот суд денеска продолжува судењето на поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска во раздвоената постапка за случајот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство. На...

Нови рочишта за „Траекторија“ и „Тарифа“ на СЈО

Во Кривичниот суд за денеска се закажани рочишта за предметите „Траекторија“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Во „Траекторија“ осомничени се поранешниот премиер Никола Груевски,...

Латас и Бошковски на суд: Нови рочишта за „Тотал“ и „Тарифа“

Во Кривичниот суд денеска ќе се одржат рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Тотал“ и „Тарифа“. Во „Тотал“ обвинет е новинарот Драган Павловиќ-Латас за...

Нови рочишта за „Траекторија“, „Тарифа“ и „Труст“

Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Траекторија“, „Тарифа“ и „Труст“. Во „Траекторија“ осомничени се поранешниот премиер...