30 C
Skopje
18.9.2018 - 18:31

Ознака: таргет-тврдина

Судењето за „Таргет Тврдина“ продолжува на 13 септември

Со воведен говор на обвинетиот Тони Јакимовски и неговиот бранител адвокатот Јордан Апостолски заврши денешното рочиште за предметот „Таргет Тврдина“ на СЈО. Судењето ќе продолжи...

Во Кривичен продолжува „Таргет-Тврдина“ на СЈО

Во Кривичниот суд Скопје, денеска ќе продолжи судското рочиште за предметот на СЈО  „Таргет-Тврдина“. Во овој предмет обвинети се поранешниот началник на Петтата управа во МВР...

„Таргет-Тврдина“ ја чека одлуката на Врховниот суд во Атина

Судењето за предметот на СЈО „Таргет-Тврдина“ ќе продолжи по одморите, на 31 август, кога судечкиот совет ќе се произнесе по предлозите кои произлегуваат од...

На Јанкулоска ќе и се суди одвоено во „Таргет-Тврдина“

Пауза од еден час даде судијката Џенета Бегтовиќ на денешното рочиште за предметот „Таргет-Тврдина“ за адвокатот Петар Василевски да го достави пред Судот примерокот...

Незавршената екстрадициска постапка ја одложи „Таргет-Тврдина“

Главната расправа за предметот „Таргет-Тврдина“ на СЈО е одложена за 15 мај поради незавршената екстрадициска постапка што се води пред Врховниот суд во Грција...