-3.4 C
Skopje
25.1.2020 - 1:35

Ознака: Танг Јау Хунг

Убавината на ненадејната љубов

Танг Јау Хунг е илустратор и графички дизајнер од Малазија кој визуелно се труди да ја  интерпретира љубовта без зборови. Дури и кога има...