Ознака: тактизирања

Двотретинското мнозинство останува енигма

ТАКТИЗИРАЊА И ИГРА НА НЕРВИ ВО ЗАКОНОДАВНИОТ ДОМ Шпекулациите за обезбедено двотретинско мнозинство за изгласување на предлогот за пристапување кон уставни промени во Собранието, ги...

Изборните планови заглавени во тактизирања

Додека во македонскиот блок сликата е малку појасна, власта останува на позицијата за брзи избори во ноември со тврдењето дека ќе се почитува обврската...