Ознака: „Таксират 2019“

Лута рана, синдикални права и студено пиво

Заврши „Таксират 2019“  Со настапот на  легендарниот андерграунд-технодиџеј и поп-суперѕвезда Свен Ват, од многумина нарекуван и таткото на рејверските забави, вчерaвечер во преполната сала на ...

Со концертот на Ману Чао почнува „Таксират 2019“

Дваесет и првото издание на „Таксират“ почнува со концерт на еден од најголемите пријатели на фестивалот, музички револуционер, голем човек, често нарекуван и антиглобалист...