-1.2 C
Skopje
24.2.2020 - 7:33

Ознака: Тавтологии

Тревопасни кравички

Првото мое „истражувачко новинарство“ се случи едно лето, кога работев како хонорарец на „Нова Македонија“, во скопската рубрика, која тогаш ја водеше Ѓоко Поповски...