1 C
Skopje
23.2.2019 - 14:32

Ознака: таблетите

Снепчет е за дома, на училиште се учи

Кога некоја развиена држава ќе воведе нешто ново, а нашите власти ќе ги прашате дали такво нешто може да се направи и кај нас,...