7 C
Skopje
22.2.2019 - 22:05

Ознака: с-план

С-ПЛАН – ненаменски потрошувачки кредит со мешовито животно осигурување од Винер

Најново од Шпаркасе Банка, С-План - ненаменски потрошувачки кредит со мешовито животно осигурување од Винер! Шпаркасе Банка Македонија со својата најнова промотивна кампања го претстави...