9 C
Skopje
21.11.2018 - 1:17

Ознака: сјо. истрага

Истражители на СЈО проверуваат документација во „Македонски пошти“?

Истражители од Специјалното јавно обвинителство вчера влегле и почнале да изведуваат увид во документација во Акционерското друштво „Македонска пошта“, објавува МИА. Од Специјалното јавно обвинителство...