12.8 C
Skopje
26.9.2021 - 1:29

Ознака: „Сѐ уште без наслов“

Десетчасовната „Сѐ уште без наслов“ на МОТ

„Сѐ уште без наслов“ на Словенско младинско гледалишче - најновиот предизвик од генијалниот Томи Јанежиќ, кој ќе трае повеќе од десет часа во МКЦ,...