Ознака: СУ „Ристе Ристески-Ричко“

Дуално образование во СУ „Ристе Ристески-Ричко“

Средното училиште „Ристе Ристески-Ричко“ од Прилеп потпиша меморандум за соработка со делегацијата на германското стопанство во земјава, со што се официјализираат досегашната и понатамошната...