24.3 C
Skopje
26.5.2019 - 13:48

Ознака: суштество

Влакнесто суштество без очи исфрлено од морето на рускиот источен брег...

На рускиот источен брег, морето исфрли необично влакнесто суштество кое ги остави жителите во шок. Мртвото животно има долга опашка, прекриено со крзно и...