6.5 C
Skopje
23.10.2019 - 7:53

Ознака: суспенцијата

„Хуавеи“ по суспензијата од „Гугл“: Ќе продолжиме да градиме сигурен и...

По објавата на технолошката компанија „Гугл“ дека ја суспендира лиценцата за „Хуавеи“, од кинескиот производител на технолошки уреди велат дека тие сепак ќе продолжат...