Ознака: супермаркети

Супермаркетите во Лондон бараат да ги обезбедува полицијата

И британскиот премиер, Борис Џонсон, им се придружи на супермаркетите, кои апелираат до потрошувачите да не купуваат панично. Сепак, ни тоа не вредело, купувачите продолжуваат...

Паника од коронавирусот, Италијанците ги испразнија супермаркетите

Во напад на паника поради коронавирусот, Италијанците ги испразнија супермаркетите, а фотографиите на празни полици кои ги објавија медиумите се опишуваат како „напад на...