-2 C
Skopje
23.2.2019 - 6:11

Ознака: Сун Цу

А има можност за поинаков пристап

„...ако изгубите предност, ќе умрете“ (Сун Цу) Намерата на написот е сосема јасно дефинирана од исказот на големиот претставник на теоријата за уметноста на војувањето. Сакал...