Ознака: Сузана Шутц

Средба Заев – Шутц: Нема друга алтернатива освен членство во ЕУ

Претседателот на СДСМ Зоран Заев во Скопје оствари средба со Сузана Шутц, одговорна во федералната канцеларија на министерството за надворешни работи на Германија, за...