28.2 C
Skopje
21.8.2019 - 11:45

Ознака: судска сфера

Владеење на правото

Република Македонија е правна држава. Во согласност со Уставот, со зaкони се регулирани сите прaвни односи, пропишани се правни норми за поведение на физички...