Ознака: судница

Јанева и Боки 13 си разменија насмевки во судницата

Бојан Јовановски по половина час доцнење беше спроведен со судска полиција во судница, каде веќе беше донесена Катица Јанева од домашен притвор. Боки 13...

Брутален речник исплива од преслушаните бомби за „Тендери“

Со преслушување на пет телефонски разговори во присуство на јавноста Судот ја продолжи работата по предметот „Тендери“. Од разговорите, четири се направени во 2011...