27.3 C
Skopje
24.6.2019 - 16:28

Ознака: Сува Река

Воведена целосна контрола на депонијата кај Сува Река

По серијата пожари на депонијата во Гевгелија и ширење на чадот кој на жителите им го отежнуваше дишењето, воведена е целосна контрола на просторот...