-0.4 C
Skopje
19.11.2018 - 19:11

Ознака: стјепан филиповиќ

Светот го почитува, Хрватска го игнорира – споменот на момчето кое...

Момче со високо подигнати раце и стиснати тупаници, околу чиј врат има бесилка, е прикажано на впечатливата црно-бела фотографија што се наоѓа на влезот...