20.3 C
Skopje
23.10.2019 - 13:51

Ознака: студентски дом „Стив Наумов“

Најавена итна реконструкција на студентскиот дом „Стив Наумов“

Владата го задолжи Министерството за образование и наука во најкус можен рок да спроведе постапка за реконструкција на студентскиот дом во студентската населба „Стив Наумов“...