6.3 C
Skopje
3.12.2020 - 23:24

Ознака: студентски домови

Студентските домови ќе работат со намален капацитет

На денешната владина седница е прифатена препораката на Комисијата за заразни болести во врска со отворањето на студентските и средношколските ученички домови, според која...

Коронавирусот влезе и во студентските домови во Белград

Коронавирусот навлезе и во студентските домови во Белград, каде има околу дваесетина заболни студенти, а епидемиологот на  Студентската поликлиника, Мила Пауниќ, наведува дека ситуацијата...

Крпен студентски живот: 61 денар за оброк дневно, едно кило месо...

Просечно по 61 денар се издвојува дневно за оброк за станарите во студентските домови. На секој станар му следуваат по еден килограм свинско место...