6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 13:48

Ознака: струја

Анѓушев: Никој не може да каже дали струјата ќе поевтини

Никој со сигурност не може да каже дали цената на електричната енергија во иднина ќе биде пониска. Тоа е како да го поставите прашањето...

Анѓушев: Никој со сигурност не може да каже дали струјата во...

Никој со сигурност не може да каже дали цената на електричната енергија во иднина ќе биде пониска. Тоа е како прашањето да го поставите...

Неколку скопски општини утре без струја поради технички зафати

Корисниците во неколку општини во Скопје утре ќе останат без електрична енергија поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, информира ЕВН Македонија АД. Во периодот...

АД ЕЛЕМ ќе бара од Регулаторната комисија намалување на производната цена...

Благодарение на доброто работење на менаџментот на АД ЕЛЕМ во минатиот период, намалените трошоци, оптималното искористување на производните капацитети и продажбата на вишок на...

Дел од Кисела Вода утре без струја

Без електрична енергија утре од 5 до 11 часот ќе останат корисниците од улиците „Христо Татарчев“ бр.16, 16 а, 18, 18 а, 20 и 22. Во периодот...

Повеќе делови на Скопје утре без струја

Без електрична енергија утре од 8.30 до 14.30 часот ќе бидат корисниците од дел од булевар „Србија“ и дел од улица „Мите Богоевски“, во...

Делови од Аеродром и Кисела Вода утре без струја

Заради извршување потребни интервенции во електросистемот, без струја утре, во периодот од 14 до завршување на интервенцијата, ќе бидат корисниците на ул. „Ѓорѓи Капчев“...

Делови од Аеродром, Карпош и други скопски села утре без струја

Без електрична енергија утре од 8 до 13 часот ќе останат жителите од скопското село Љубанци, летувалиштето Љубанци, млин Љубанци, мали ХПП Љубанци, дел од...

Овие населени места денес и утре ќе останат без струја

Жителите од скопското село Бродец и дел од корисниците од улиците „Ѓурчин Кокале“, „Македонска преродба“ и „Борис Сарафов“ во општина Ѓорче Петров утре ќе бидат без електрична...

Повеќе делови од Скопје без струја

Поради закажани технички зафати во електро-системот без електрична енергија денеска ќе бидат делови од општините Гази Баба, Арачиново, Кисела Вода и Карпош. Во периодот од...