9 C
Skopje
21.11.2018 - 7:30

Ознака: струја

Албанија продолжува да увезува струја

Поради неповолната хидрологија, што условува и помалото производство, Албанија продолжува со увоз на електрична енергија. За задоволување на потребите во втората половина на овој месец,...

Утре без струја делови од Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро – мрежа, утре без електрична енергија ќе бидат делови од општина Кисела Вода, соопштуваат од ЕВН Македонија Скопје. Во...

Делови од Скопје утре без електрична енергија

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре од 8 до 15 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од дел од село Марино...

Делови од Центар, Сарај, Ѓорче Петров, Бутел и Студеничани утре без...

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Димитар Пандилов“ од објектите од бр.10 до бр.33 утре, од 8:30 до 16 часот, ќе останат без електрична енергија. Во...

Без струја утре дел од Центар, Ѓорче Петров, Сарај и Студеничани

Без електрична енергија утре поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа ќе бидат дел од потрошувачите во општина Центар, Ѓорче Петров, Сарај и Студеничани. Без напојување...

Делови од Илинден, Сопиште и Студеничани утре без струја

Без електрична енергија утре од 8.15 до 14.30 часот ќе останат објектот на „Хавеп“, корисниците од улиците „513“ и „517“ по ресторанот „Бисер“ и...

Без струја утре делови од Скопје

Поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа утре без струја во периодот од 08:30 до 10:30 часот ќе биде дел од улицата „Исаија Мажовски“ околу...

Паушалот им го изгоре трпението на исклучените од парно

Правилата за снабдување со топлинска енергија, со кои се уредуваат општите услови и начинот на снабдување како и меѓусебните права, обврски и одговорности на...

Делови од Карпош, Студеничани, Петровец, Бутел и Гази Баба утре без...

Дел од корисниците од скопското село Морани утре од 9 до 15 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 8:30 до 14:30 часот...

Без струја утре дел од неколку скопски општини

Дел од општините Карпош, Студеничани, Гази Баба, Илинден, Сарај и Кисела Вода утре во одреден период од денот нема да имаат струја поради технички зафати...