4.2 C
Skopje
23.2.2020 - 21:41

Ознака: стручни кадри

Бизнисот бара поинтензивна продукција на стручни кадри

За да се обезбеди стручен кадар во согласност со потребите на бизнисот, потребно е и претставници на стопанските комори да влезат во комисиите што...