Ознака: струмичка ликовна колонија

Делата од струмичката ликовна колонија вечерва во Кичево

Во изложбениот салон од Центарот за култура во Кичево вечерва ќе биде отворена изложба на дела од 55-та Меѓународна струмичка ликовна колонија, една од...